Twee vacatures bij het ELV

07 februari 2023 - Vacatures

Het ELV zoekt twee nieuwe medewerkers voor drie dagen in de week. Het gaat om de functies projectmedewerker Educatie en projectmedewerker Online & Communicatie. De uiterlijke data om te reageren zijn respectievelijk 1 maart en 6 maart.

Vacature voor twee functies bij het ELV: projectmedewerker Educatie en projectmedewerker Online & Communicatie. Donkerblauwe tekst op mintgroene achtergrond, met rechts onderin het logo van het ELV.

Over het ELV

Het Expertisecentrum Literair Vertalen is een partnerschap van de Taalunie, de KU Leuven en de Universiteit Utrecht, in samenwerking met Literatuur Vlaanderen en het Nederlands Letterenfonds. Het ELV stelt zich ten doel een impuls te geven aan de kwaliteit van het literair vertalen in en uit het Nederlands. Het is een Nederlands-Vlaamse instelling.

Het ELV is ingebed bij de Faculteit Geesteswetenschappen van de UU. De projectmedewerkers zullen deel uitmaken van het team Projectondersteuning. Het gaat in beide gevallen om een dienstverband van 0,6 fte. De werkdagen worden in overleg bepaald; het is mogelijk om één dag per week vanuit huis te werken.

Solliciteren

Voor iedere vacature geldt een andere uiterlijke datum om te reageren. Voor de vacature van projectmedewerker Educatie is de deadline voor sollicitaties 1 maart 2023. Voor de vacature projectmedewerker Online & Communicatie is de deadline 6 maart 2023. De gesprekken vinden respectievelijk plaats op 9 en 14 maart.

Volg deze link voor meer informatie en om te reageren op de vacature 'projectmedewerker Educatie'.

Volg deze link voor meer informatie en om te reageren op de vacature 'projectmedewerker Online & Communicatie'.