Webinar Rokus Hofstede tijdens VAV-reeks Open Boek

06 mei 2021 - Evenementen

Aanstaande 15 mei verzorgt de Vlaamse Auteursvereniging de vijfde en laatste reeks webinars in het kader van haar programma Open Boek. Ditmaal komen dichter Lotte Dodion, literair vertaler Rokus Hofstede en schrijver Peter Terrin aan het woord.

In 2021 werkt de Vlaamse Auteursvereniging voor haar leden en een ruimer geïnteresseerd publiek een literair programma uit genaamd 'Open Boek. Schrijvers over schrijven'. In het kader daarvan vindt iedere maand een reeks workshops en lezingen plaats. Op zaterdag 15 mei zijn de laatste workshops in de reeks, waaronder een van literair vertaler Rokus Hofstede over het vertalen van Les Années van Annie Ernaux.

Programma

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • Om 11:00 uur start de workshop 'De verbindende kracht van poëzie in de praktijk' o.l.v. Lotte Didion;
  • Om 14:00 uur start de workshop 'Vijftig jaar familie-etentjes: Les Années van Annie Ernaux in zeven zinnen en vijf talen' o.l.v. Rokus Hofstede;
  • Om 18:00 uur start de workshop 'De roman, van begin tot eind' o.l.v. Peter Terrin.

Deelname

Het is nog mogelijk je in te schrijven voor de workshops. Deelname is gratis, maar inschrijving vereist. Lees hier meer.

Open Boek wordt georganiseerd door de Vlaamse Auteursvereniging en kwam tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Logo Open Boek. In zwarte en rode letters tegen een witte achtergrond de volgende tekst: Open Boek. Schrijvers over schrijven. 15 mei: Lotte Didion, Rokus Hofstede, Peter Terrin.