VFL zoekt voltijdse projectmedewerker

20 februari 2018

Het Vlaams Fonds voor de Letteren zoekt een projectmedewerker (m/v/x).  Het gaat om een voltijds contract dat bij voorkeur ingaat op 1 april 2018. Belangstellenden met een cultureel diverse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.

Het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) is de Vlaamse openbare instelling die instaat voor de uitvoering van het letterenbeleid van de minister van Cultuur en functioneert autonoom. Op basis van een langetermijnvisie biedt het VFL kansen op het vlak van literatuur aan (strip)auteurs, vertalers, illustratoren, uitgevers, literaire organisaties en -actoren. Het VFL-team staat in voor de beleidsvoorbereiding, de interne en externe communicatie, de administratieve behandeling van subsidieaanvragen en de logistieke ondersteuning van projecten en literaire initiatieven.

Taken:

  • Organiseren van grote en veelomvattende projecten zoals bezoekersprogramma's voor buitenlandse uitgevers of festivalorganisatoren of een internationaal congres.
  • Het opzetten van internationale promotieacties voor Vlaamse toneelliteratuur in het buitenland, in nauw overleg met de VFL-staf.
  • Ondersteuning van het VFL-team op organisatorisch gebied.
  • Administratieve opvolging van subsidiedossiers op occasionele basis.

Kijk voor meer informatie op http://www.vfl.be/nl/press/1170/vfl-zoekt-voltijdse-projectmedewerker-m-v-x.html. Solliciteren kan tot en met 2 maart.