Paneldiscussie 'diversifying literary translation' in het kader van ESLT 2021

07 september 2021 - Evenementen

Op woensdag 8 september om 16:00 uur vindt in het kader van de European School of Literary Translation 2021 een online paneldiscussie plaats over het vergroten van diversiteit in de wereld van het literair vertalen. GeĂ¯nteresseerden kunnen zich nu aanmelden.

Van 7 tot en met 10 september organiseert het ELV samen met het British Centre for Literary Translation en de Fondazione San Pellegrino de ESLT Summer School. Tijdens de Summer School doorlopen vertalers en opleiders uit Europa een vierdaags programma met lezingen, workshops en paneldiscussies. Voor de paneldiscussie 'diversifying literary translation' op 8 september gaat moderator Daniel Hahn in gesprek met vertalers BJ Epstein, Canan Marasligil and Gitanjali Patel.

Het gesprek duurt van 16:00 uur tot 18:00 uur (CEST) en kan gratis worden bijgewoond. Aanmelden kan via dit formulier. De voertaal is Engels. Meer informatie over de European School of Literary Translation vind je hier.

Het logo van de European School of Literary Translation. Links tegen een donkerblauwe achtergrond gestileerd de letters e, s, l, t, waarvan de linkerhelft lichtblauw is en de rechterhelft wit. Rechts de naam van de organisatie in dezelfde kleur donkerblauw.