Vijfde editie Counterpoint/Contrepoint verschenen

15 juli 2021 - Algemeen

De vijfde editie van het tijdschrift Counterpoint / Contrepoint is verschenen, een digitaal tijdschrift over literair vertalers en hun vak dat wordt uitgegeven door CEATL. Dit nummer staat in het teken van de zichtbaarheid van de vertaler en is gratis online te lezen.

Collage van het Franse zowel als het Engelse omslag van het e-zine. De naam van de publicatie meermaals in zeegroen, ook op zijn kop. Een witte achtergrond met daarop een dubbele helix in blauw en rood.

Deze editie van het tijdschrift bevat bijdragen van Mascha Dabić, Cécile Deniard, Hanneke van der Heijden, Marta Morros Serret, Andreas G. Förster & Claudia Steinitz en Kim Witthoff.

Het tijdschrift is te lezen in het Engels en Frans.

Over Counterpoint / Contrepoint

Counterpoint is een e-zine voor iedereen die geïnteresseerd is in literair vertalen. Of je nu vertaler, uitgever, agent, onderzoeker, student of journalist bent, of gewoon in het algemeen geïnteresseerd bent in literatuur over de grens, de Europese boekenmarkt en de mensen die beide vormgeven, dan kan Counterpoint interessant voor je zijn. Het tijdschrift is gratis toegankelijk en wordt twee keer per jaar uitgebracht, in het Engels en Frans.