Update werkzaamheden en bereikbaarheid ELV - juni 2020

16 juni 2020 - ELV Nieuws

Het team van het ELV heeft de afgelopen maanden vanuit huis gewerkt, in lijn met het advies van het kabinet om verspreiding van het coronavirus in te dammen, en zal dat tot nader order blijven doen. Onze werkzaamheden, bijvoorbeeld rond ontwikkelingsbeurzen en mentoraten, gaan gewoon door. Wij blijven goed bereikbaar per mail.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden gaan zover mogelijk door. Mentoraten kun je zoals altijd doorlopend aanvragen. Ontwikkelingsbeurzen voor de eerstvolgende ronde kunnen tot en met 1 september 2020 worden ingediend.

Voor de ESLT Summer School ('Teaching the Teacher of Literary Translation') kunnen vertaaldocenten zich nog aanmelden tot 26 juni (verlengde inschrijftermijn). De Summer School gaat dit jaar online door.

Zoals altijd stellen we daarnaast een schat aan informatie voor zelfstudie en ontwikkeling beschikbaar via onze Kennisbank. In het Vertalersbestand kun je zelf aan de slag met je profiel. En we doen ons best om al het relevante nieuws over verplaatste activiteiten en nieuwe (online) initiatieven te delen via onze communicatiekanalen.

Bereikbaarheid

Onze bereikbaarheid is ongewijzigd ten opzichte van de afgelopen weken. Het ELV-team werkt vanuit huis en is goed bereikbaar per mail (literair.vertalen@uu.nl). Indien je niet in de mogelijkheid bent om te mailen, kun je een voicemailbericht inspreken en zullen we contact opnemen. 

We hebben nog geen toegang tot ons postvak, dus post kunnen we enkel digitaal ontvangen. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.